оградна мрежа

Фирмата разполага с последно поколение автоматични машини за плетене на оградна мрежа с капацитет от над 13000 м2/ден, и месечен капацитет надхвърлящ 300 т, както и с екструдерна линия с капацитет от над 10 т продукция на ден. Разполагаме и с единствената в Източна Европа и България автоматична машина за плетена оградна мрежа, обработваща тел до 5 мм и навиващо усройство способно да произведе компактна ролка тежаща 400 кг. и капацитет надхвърлящ 300 т, както и с екструдерна линия с капацитет от над 10 т продукция на ден.

Кое ни различава от конкуренцията:

 - За производството на оградна мрежа използваме само твърди горещо-поцинковани телове с много висока якост на опън от 800-900 N/mm2;

 - Оградната мрежа е компактно навита, технология която позволява да се намали обема 5 пъти и по този начин да се намалят с пъти разходите за транспортиране, товаро-разтоварни операции и складиране. Произвежданата от нас мрежа е винаги палетизирана.

 
оградна мрежа
С какво се гордеем - Профимаркет АД произведе голяма част от оградната мрежа положена на българо-турската граница.

На практика съществуват много варианти за асортимент, поради възможностите телта да бъде от 1.6 до 5.0 мм, с или без PVC покритие, различни височини от 75 до 400 см и дължини на ролката по задание на клиента.

play
play
play
play